Over ons

Wie zijn wij

Wij, Iwan Hoes en Daniëlla Verachtert zijn 2 gepassioneerde mensen, die houden van lekker eten. Onze loopbaan heeft zich dan ook altijd op “eten” gericht.

Daniëlla werkte 30 jaar als vertegenwoordiger in vlees, wild en gevogelte in een Kempisch familiebedrijf. Iwan is naast een 12 jaar durend leven als beroepsmilitair altijd actief geweest in verschillende Antwerpse restaurants. Ondertussen bouwen wij al 6 jaar aan ons eigen verhaal, met als doel onze gasten een gezellige en smakelijke beleving te bezorgen met een “thuisgevoel” dat nog lang blijft nazinderen.

Wij heten iedereen welkom om te komen genieten van een gezellige avond met familie of vrienden, een date of een zakelijke bespreking met een verfrissend drankje en/of een heerlijke maaltijd.
“Alleen kunnen we zo weinig, samen kunnen we zo veel…”

In ons restaurant Notariaat Kasterlee kan je terecht voor een smaakvol stukje, minder bekend, inlands vlees. Wij kiezen doorgaans voor Belgisch vlees van vrouwelijke dubbeldoel koeien die 2 tot 3 maal gekalfd hebben. Hierdoor zijn deze zeer smaakvol en mooi rood van kleur. Door de minder bekende spierstukken te gebruiken kiezen we voor intense smaken die je niet meteen verwacht bij een Belgisch rund. Deze lijn trekken we graag door naar de andere vleessoorten.

Daarnaast staan we voor “verse huisbereide” gerechten die met volle goesting bereid worden. Ook hier kiezen we ervoor om zo veel als mogelijk voor onze Belgische producten te kiezen.

Omdat al onze gerechten vers bereid worden, kunnen we altijd inspelen op allergieën en diëten van onze gasten.

Notariaat Kasterlee - Over ons
Notariaat Kasterlee - Gebouw
Notariaat Kasterlee - footer